Ingyenes szállítás 18.000 Ft felett!

+36-30-338-3323

Papírfalva

Húsvéti tojások dekorálása lakkfilccel

Hoztunk nektek egy nagyon egyszerű, de nagyon mutatós dekorációs ötletet húsvétra! Mindössze egyetlen egy eszközt kell beszerezni hozzá: lakkfilcet (amit itt tudsz megvásárolni különböző színekben).

A lakkfilcen kívül azért még szükségünk lesz valamire, mégpedig pár tojásra! 🙂 Ha ti is fehér díszítést szeretnétek rá, mint ahogyan a mi példánk is mutatja, akkor próbáljatok meg olyan tojásokat venni, melyeknek a héja sötétbarna színű, így jobban fog érvényesülni rajta a rajzolt minta. A filc megtalálható 8 színben, bátran csemegézzetek, egyszerre több színt is használhattok!

Első lépésként ki kell hogy fújjuk a tojásokat, hogy a dekorációnk igazán időtálló legyen. Ha ez megvan már jöhet is a rajzolás! Mi főként különböző geometriai formákkal és népi motívumokkal díszítettük a tojásainkat, de ti alkothattok rá bármit, amihez kedvetek van. Inspirációnak nézzétek meg a videónkat! Figyelni kell arra, hogy a frissen rajzolt felületet ne nagyon tapogassuk, mert a lakkfilcnek kell egy kis idő hogy megszáradjon!

Nekünk egy tojás elkészítése kb. 15 perc volt, de ez függ a minta bonyolultságától és részletességétől is. A kész tojásokat adhatjuk ajándékba, vagy tárolhatjuk őket dekorációként felakasztva, vagy egy fél tojástartóban (ahogyan azt mi is tettük). Hogy még jobban fokozzuk a natúr megjelenést, barna csomagolópapírból vágtunk sok-sok papírcsíkot, amikkel szépen megágyaztunk a tojásainknak.

Reméljük kedvet kaptok ehhez az ötlethez és ti is elkészítitek, a mi végeredményünket pedig a következő képen láthatjátok.

Papírfalva

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Papírfalva

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labo.

A kosár jelenleg üres.

X