Ingyenes szállítás 18.000 Ft felett!

+36-30-338-3323

Esküvő

Valósítsd meg amit megálmodtál

Amivel kereshetsz

Meghívó, boríték

Számtalan lehetőség áll rendelkezésre ha meghívókról beszélgetünk. A tökéletes meghívó megalkotásához a megfelelő anyaghasználat és a stílusnak megfelelő kialakítás elengedhetetlen feltétel. Én segítek neked létrehozni a tökéletes meghívó-boríték párost.

Ültetési rend, ültetőkártya

Ha már megvan a tökéletes meghívó, akkor annak a mintájára megszerkesztem neked az ültetési rendet és az ültetőkártyákat is. A helyszín és a dekoráció függvényében kerülnek kialakításra ezek a kiegészítők.

Asztalszám, menükártya

Hogy a vendégek minden információhoz hozzájussanak, az asztalszámok és a menü (esetleg itallap) feltüntetése is fontos feladat. Ezek technikai kialakítására is számos lehetőség van, de mindenképpen harmonizálni fognak a meghívó dizájnjával.

Címke, ajándékkísérő

Talán a köszönőajándékoknál a leggyakoribb mikor a címkék és az ajándékkísérők szóba jöhetnek. Hogy igazán egyedi és személyre szóló legyen az ajándék, célszerű ezekkel a megoldásokkal is élni.

Egyedi kiskönyv többféle funkcióval

Egy picike füzet, ami lehet vendégkönyv, színező gyerekeknek, vagy egy életre szóló közös emlék kettőtökről. A borítója és a belső tartalma is teljesen személyre szabható. Itt tudod megtekinteni.

Egyéb egyedi kiegészítő

Ha lemaradt volna a listáról valami, vagy ha egy igazán ritka és egyedi dolog jut eszedbe, én azt is szívesen segítek neked megvalósítani. Keress bátran: info@papirfalva.hu

Inspirálódj

Ami már megvalósult

Loretta & Patrik - Minimál elegancia

Ági & Tomi - geometrikus elemek virágmotívumokkal

Vivi & Marci - natúr megjelenés borászati elemekkel

Esküvő Classic magazin - greenery téma - 3 variáció

Online, vagy személyesen

Ingyenes konzultáció

Foglalj időpontot online és beszéljünk az elképzeléseitekről! Szó lesz papírokról, borítékokról és mutatok különböző megoldásokat is, hogy utána kiválaszthassátok a nektek tetszőeket! Az ár nagyban az alapanyagoktól függ, így árajánlatot is csak a konzultáció után tudok adni.

Jelentkezz be itt!

  Papírfalva

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labo.

  A kosár jelenleg üres.

  Bevásárlókosár
  Nincs termék a kosaradban!
  Vásárlás folytatása
  0
  X