Esküvő

Home / Esküvő

Amiben tudok segíteni

Számtalan lehetőség áll rendelkezésre ha meghívókról beszélgetünk. A tökéletes meghívó megalkotásához a megfelelő anyaghasználat és a stílusnak megfelelő kialakítás elengedhetetlen feltétel. Én segítek neked létrehozni a tökéletes meghívó-boríték párost.

Ha már megvan a tökéletes meghívó, akkor annak a mintájára megszerkesztem neked az ültetési rendet és az ültetőkártyákat is. A helyszín és a dekoráció függvényében kerülnek kialakításra ezek a kiegészítők.

 

Hogy a vendégek minden információhoz hozzájussanak, az asztalszámok és a menü (esetleg itallap) feltüntetése is fontos feladat. Ezek technikai kialakítására is számos lehetőség van, de mindenképpen harmonizálni fognak a meghívó dizájnjával.

Talán a köszönőajándékoknál a leggyakoribb mikor a címkék és az ajándékkísérők szóba jöhetnek. Hogy igazán egyedi és személyre szóló legyen az ajándék, célszerű ezekkel a megoldásokkal is élni.

Egy picike füzet, ami lehet vendégkönyv, színező gyerekeknek, vagy egy életre szóló közös emlék kettőtökről. A borítója és a belső tartalma is teljesen személyre szabható. Itt tudod megtekinteni.

Ha lemaradt volna a listáról valami, vagy ha egy igazán ritka és egyedi dolog jut eszedbe, én azt is szívesen segítek neked megvalósítani. Keress bátran: info@papirfalva.hu

Ami már megvalósult

Loretta és Patrik

Hangulat/stílus: minimál elegancia
Meghívó: enyhén textúrált papír, pausz szalag, nevekkel ellátott borítékok
Egyéb kiegészítők: ültetésrend, kis kártyák sütikhez/dekorációhoz, egyedi kiskönyv (színező a gyerekeknek)

Ági és Tomi

Hangulat/stílus: geometrikus virág motívumokkal
Meghívó: enyhén textúrált papír, kihajtogatós megoldás, pausz szalag

Vivi és Marci

Hangulat/stílus: natúr megjelenés borászati elemekkel
Meghívó: natúr színű újrahasznosított papír, viaszpecsét, programkártyák, kivehető (emlékbe elrakható) fotó

Ingyenes konzultáció online vagy személyesen!

Foglalj időpontot online és beszéljünk az elképzeléseitekről! Szó lesz papírokról, borítékokról és mutatok különböző megoldásokat is, hogy utána kiválaszthassátok a nektek tetszőeket! Az ár nagyban az alapanyagoktól függ, így árajánlatot is csak a konzultáció után tudok adni.

Jelentkezz be itt!

    Kosár
    A kosár jelenleg üres.
    Vásárlás folytatása
    0
    X